Thèta healing


Thèta healing – definitie

Hersengolven op het niveau van het onderbewuste – zoals de REM-slaap, hypnose en diepe meditatie – worden aangeduid als Thèta golven. Thèta hersengolven zijn o.a. verantwoordelijk voor onze herinneringen, emoties en dromen; ze sturen direct onze overtuigingen en ons gedrag aan. Thèta golven worden in verband gebracht met creativiteit, inspiratie en spiritualiteit. De Thèta staat is een bewustzijnsniveau waarbij alles mogelijk is en waarbij de werkelijkheid wordt beïnvloed. Als ik mij als bevoegd healer in Thèta staat bevind, ben ik in contact met de energie van het Bronbewustzijn. Als ik van hieruit contact maak met het energieveld/celgeheugen van een cliënt, kunnen er verbeterprocessen plaatsvinden op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak: Thèta healing.


Thèta healing – effect

In het celgeheugen ligt essentiële informatie besloten: celinformatie (DNA), fysieke en genetische informatie, informatie over het verleden en zielsinformatie. Ernstige stress of trauma’s (emotioneel, fysiek, milieu) kunnen het DNA in de cel aantasten. Als we emoties onderdrukken of juist extreem uiten dan heeft dit een direct, negatief effect op ons DNA. Het DNA is niet langer functioneel en veroorzaakt fysieke en emotionele aandoeningen en ziektes. Positieve veranderingen in je emoties, je gedachten en je overtuigingen, geven automatisch een verandering in je gezondheid. Thèta healing werkt door op DNA niveau en leidt direct tot de kern van het probleem en/of de klacht. Via de energie van het Bronbewustzijn kan ik als bevoegd healer eventuele verstoringen verhelpen.


Thèta healing – behandeling

Thèta healing geeft innerlijke kracht, brengt het bewustzijn op gang, verhelpt eventuele verstoringen en herstelt de innerlijke balans. Op Thèta healing volgt automatisch een verbeterproces met een positieve verandering in lichaam, ziel en geest. Sommige oorzaken van klachten of problemen houden verband met ons voedingspatroon en tekorten van belangrijke stoffen. Thèta healing kan een tekort aan stoffen niet verhelpen. In dat geval kunnen orthomoleculaire voedingssupplementen een waardevolle aanvulling zijn.


Thèta healing – indicaties

Thèta healing kan toegepast worden bij zowel lichamelijke als psychische klachten – bij alle leeftijden (0-100 jaar). Enkele voorbeelden van klachten en aandoeningen waarbij Thèta healing effectief is, zijn: rug/nekklachten, pijnklachten, slaapproblemen, fysieke overbelasting. Ook psychische overbelasting, emotionele stress, angsten, gevolgen van trauma’s, een verminderd gevoel van eigenwaarde of problemen met werk/relatie kunnen door middel van Thèta behandeld worden. Hieronder tref je een overzicht met specifieke indicaties.

Overzicht indicaties Thèta healing

Hieronder vind je enkele voorbeelden van klachten, problemen, ervaringen/gedachten die zeer effectief met Thèta healing te verhelpen zijn:

 • lichamelijke klachten zoals: hoofdpijn, spierpijn, problemen met het bewegingsapparaat, maagdarmklachten, nek/schouder/RSI-klachten, overbelasting of oververmoeidheid, blessures, andere vormen van pijn, etc.
 • oplossen van mentale en energetisch blokkades
 • ziel-integratie: door een traumatische ervaring kan het zijn dat je lichaam niet goed in contact staat met je ziel; je ervaart letterlijk dat dingen buiten je om gebeuren; ‘je bent er niet bij’
 • aantrekkelijk leefmilieu voor bacteriën en virussen omzetten naar onaantrekkelijk leefmilieu -> effect: bevrijden van virussen en bacteriën
 • vrijmaken en loslaten van gifstoffen
 • loslaten van oude overtuigingen (‘Ik ben niet goed genoeg’, ‘Dit gebeurt mij nou altijd’)
 • succesvol willen zijn maar niet weten hoe (‘Waarom lukt mij dit niet?’)
 • terugwinnen van een gevoel van luchthartigheid, flexibiliteit, positiviteit, genieten
 • gevoelens van uitputting, uitzichtloosheid, liefdeloosheid, etc.
 • verwerken van oud zeer of diep weggestopt verdriet
 • verlichten van negatieve gevolgen van dementie verwerken van schuldgevoel, een gevoel van falen – immer tekortschieten
 • problemen met partner, andere relaties of werk
 • inzicht krijgen in je ziel, je gevoel, je gedachten

Thèta healing verloopt in sessies van 60 minuten. De behandeling kan in de praktijk plaatsvinden, bij jou thuis*, maar ook op afstand – bijvoorbeeld via Skype. Je kunt zowel op de dag als ’s avonds terecht. Bij het eerste consult start ik, na een korte intake, direct met de behandeling. Consulten van 60 minuten bedragen € 80,00. Betalingen worden bij voorkeur voldaan per automatische pinbetaling. Neem naast je pinpas ook je ID en de gegevens van je zorgverzekeraar mee. Hoeveel behandelingen er nodig zijn – en in welke regelmaat – hangt sterk af van je klacht/probleem/behoefte.
Lees voor de goede orde ook de Algemene voorwaarden, Privacy wet en vul vast de Behandelovereenkomst in.

* Voor een behandeling op locatie – buiten IJsselstein – ben ik genoodzaakt reiskosten in rekening te brengen.

Ik ben aangesloten bij de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten. De FAGT heeft met de meeste belangrijke zorgverzekeraars overeenkomsten gesloten, waardoor behandelingen volgens de regels van de betreffende verzekeraar worden vergoed (zie www.fagt.org). Hoeveel er wordt vergoed, hangt af van de voorwaarden van jouw aanvullende verzekering.


Thèta healing – consult