Thèta healing werkt ook bij dieren!

Afgelopen weekend heb ik een fantastische nieuwe ervaring mogen opdoen! Een vriendin vroeg mij te helpen bij een cliënt van haar: in dit geval ging het om een eigenaar met haar paard. Een paard? Ja natuurlijk, Thèta healing werkt ook bij dieren en planten!
Samen met mijn vriendin mocht ik de eigenaresse en het betreffende paard behandelen. Ik was echt verrast hoe het paard tijdens de behandeling van zijn baas bepaalde wanneer hij mee wilde doen, om zo zichzelf en ook de eigenaar te helpen!
Na deze verrijkende ervaring ging ik gisteren met onze dochter mee naar haar rijles. Het paard dat zij toegewezen kreeg, keek heel verdrietig – vond ik – en hij riep mij gewoon om hulp! En als iemand om hulp vraagt, help ik graag… Ik concentreerde me op het beest en na slechts 5 minuten gaapte hij tot zo’n 15 keer, wat een teken van ontspanning is en/of het verwerken van emoties. Wonderbaarlijk! Dit is mij in de twee jaar tijd dat ik bij deze manege kom, nog niet eerder overkomen. Zal ik in de toekomst niet alleen mensen in mijn praktijk krijgen?