Thèta healing en familiebanden (Family ties)

Onlangs heb ik de cursus ‘Family ties’ gevolgd bij Cari Elias, gecertificeerd instructeur bij Thèta Healing Nederland. Natuurlijk wist ik zelf al dat overtuigingen die genetisch of historisch zijn (family ties), een aardige impact hebben op mij. Toch was het verbazend en verrassend om te ontdekken wat voor structuren er in mijn familie zijn en hoe diep deze doorwerken bij zowel mijzelf als bij mijn kinderen! Het voelt geweldig nu ik daar achter ben gekomen en ik door middel van Thètatechniek bepaalde kwesties voor de hele familielijn kan oplossen! Alle eden, verplichtingen, zegeningen etc. voor altijd weghalen, als je erachter bent waarvoor het je gediend heeft en/of wat het je geleerd heeft! En als je daarna een opmerking krijgt van je kind ‘Mams, wat heb je veranderd?’ en ‘Ik voel mij sinds vanmiddag een stuk vrolijker!’… Geweldig toch?!