Reviews en ervaringen Thèta Healing IJsselstein


Afgelopen zomer gingen we met het gezin op vakantie in Frankrijk. Vrijdagochtend vroeg vertrokken we. Tijdens de autorit bleek onze jongste zoon aan de diarree. Gedurende de 10 uur durende rit stopten we een keer of 8. Eenmaal op de camping bleef hij aan de diarree, tot hij na 2 dagen in de nacht van zaterdag op zondag, ook nog begon over te geven. Zondags lag hij voor Pampus op een matras voor de tent en wij dachten dat hij het er wel uit zou slapen. ‘s Maandags was het helemaal mis en moesten we met spoed naar het ziekenhuis. Hij bleek uitgedroogd. Hij kreeg gelijk een infuus en na 2 dagen en 4 zakken vocht per dag zat er weer wat kleur op zijn wangen. Maar hij was nog steeds erg ziek. Alles was we er in stopten kwam er met dezelfde vaart weer uit. Wat we ook probeerden, niks werkte. Hij wilde ook alleen maar in het donker liggen, gordijnen dicht en had helemaal nergens interesse in.

Op de 4e dag belde mijn vrouw mij dat ze een extreme kilte bij hem voelde en dat hij zijn middelvinger naar haar had opgestoken. Voor ons ongekend en volstrekt onbekend. Ik “voelde in” en kwam iets onbekends en on-eigens tegen. Hier was ik niet tegen opgewassen en dacht meteen aan Jacqueline.
Die avond zou ik bij hem blijven en op de weg naar het ziekenhuis belde ik haar. De spanning bij Jacqueline was merkbaar. Ze drukte me op het hart, haar, zodra ik aan zijn bed zat, te bellen om samen deze negatieve energie weg te halen. Toen ik hem in zijn bedje zag liggen zag ik een blik die ik niet herkende. Ondertussen had ik Jacqueline aan de telefoon en zij zei mij wat te doen. Ik moest mijn handen op zijn zonnevlecht en hoofdchakra leggen en mij openstellen voor haar. Met mijn hulp erbij, zou zij hem behandelen tegen die onbekende energie. Na de behandeling viel hij in slaap en werd het jongetje wat ik kende uren later weer wakker. Geen kille blik en zin om te eten. Dit bleef ook binnen. De volgende dag mochten we hem weer meenemen. Hij at weer, had geen diarree meer, gaf niet meer over en was weer ons kleine lieve ventje.

Vader Louie en zoontje Lodewijk , 4 jaar


‘Kimmy is een IJslandse merrie van 13 jaar. Jacqueline heeft haar behandeld omdat ze niet lekker in haar vel zat, ze was erg gesloten en had een enorme dikke pijnlijke bolle buik als ze op het gras had gestaan. Zij maakte contact met het paard en greep meteen naar haar keel, ze voelde een beklemmende angst!
Zonder het paard te zien maakte zij contact met haar en kwam meteen met een verhaal over een veulen dat ze miste. Kimmy is bevallen in een natuurgebied en is na de geboorte van het veulen ernstig ondervoed geraakt. Ze is daardoor eerder uit het natuurgebied gehaald, het veulen kwam later pas terug.
Jacqueline vertelde dat ze erg veel van haar veulen hield en hem nog steeds ontzettend mist, dit is een van de dingen die haar erg dwars zat. Kimmy blijkt niet het vertrouwen te hebben dat ze veilig is, dat ze altijd goed verzorgd zal worden en dat ze altijd voldoende eten zal krijgen.
Jacqueline heeft deze zorgen bij haar weggehaald.

Eerlijk gezegd was ik er wat sceptisch over. Ik begrijp absoluut dat dit kan werken als ze naast het paard staat, maar dat het ook kan werken via de telefoon terwijl er op dat moment 2 paarden naast ons staan begrijp ik niet goed. Toch heeft het zeker effect gehad.
Kimmy had de gewoonte ontwikkeld om haar eten naar binnen te schrokken alsof haar leven ervan afhing en dat gaf deze klachten. Inmiddels heeft Jacqueline 3 x contact gehad met Kimmy en is de osteopaat een keer geweest om haar rug los te maken. Kimmy is nu een open vrolijk paard, dat makkelijk contact maakt, plezier heeft om te werken en haar eigen mening kenbaar maakt. De grootste verandering is dat ze relaxed staat te eten (dit effect is het sterkste als ze net contact heeft gehad met Jacqueline). Normaal gesproken gaat het eten van gras voor alles en nu stopt ze rustig als ik eraan kom en vindt ze het heerlijk om geknuffeld te worden. Het buikje is slanker, ze heeft er geen pijn meer aan en ook haar vacht is veel minder vet geworden. We hebben nu een blij en tevreden paard!

Dank je wel voor je hulp en betrokkenheid, Jacqueline!’

Marjolein, 48 jaar


‘Tijdens mijn zwangerschap leerde ik Thèta healing in Nijmegen kennen. De bevalling verliep zonder angst en thuis, na daar een boel op los te hebben gelaten. Blij en nieuwsgierig naar meer, zocht ik het wat dichter bij huis en vond Thèta healing IJsselstein.
Mijn vragen betroffen vooral persoonlijke ontwikkeling. Als moeder wil ik zo ‘schoon’ mogelijk er voor mijn zoontje kunnen zijn. Dus onderzoek ik oude ballast of onvermogens. Als ik woorden aan het effect probeer te geven, is het dat ik me steeds vrijer en ruimer voel om ‘mezelf’ te zijn. En dus ook anderen minder veroordeel. Nu zijn we natuurlijk in wezen altijd ‘onszelf’, maar soms met een boel angsten, oude ballast of oordelen daaromheen.
Een paar voorbeelden: de relatie met mijn buren, en mijn gevoel daarbij, is verbeterd. Wij konden elkaars pijnpunten goed raken. Ik paste me aan in een poging geen gedoe te creëren, en juist daardoor ontstonden alsnog misverstanden.

Ook onbewuste overtuigingen hielden de situatie in stand. Na het werken met Jacqueline op dit onderwerp, is er een rustige, goede buurrelatie ontstaan en kost dat me geen energie meer.
Mijn zoontje verdroeg geen oppas. Er kwam een enorme paniek over hem als ik weg was. Die hield pas op als ik er weer was – wat we ook probeerden. Dat kon wel anderhalf uur duren en was voor zowel hem als de (ideale) oppas bijna onmogelijk vol te houden. Na kort geleden met Jacqueline aan dit item te hebben gewerkt, is er al 2 x opgepast zonder paniek.

En dus overall de ervaring dat ik me vrijer voel om (mezelf) te zijn. Blij mee!’

Susan, 43 jaar

‘Ik loop al langere tijd met stressklachten rond omdat ik in een uitdagende levenssituatie zit. Als daar bovenop ook nog heel veel boosheid en frustratie komt, tipt iemand me over Jacqueline en Thètahealing.
Ik besluit haar te bellen en 2 dagen later heb ik een Skype afspraak met haar. Wat fijn dat de fysieke afstand geen hindernis oplevert en ik vanuit mijn eigen veilige huis met deze moeilijke stukken aan de slag kan. Veel dingen die Jacqueline zegt, kan ik met mijn hoofd niet bevatten maar ik voel dat ze kloppen.

Ik voel mijn trillingsenergie direct omhoog gaan naar dit niveau. Er ontstaat rust en ruimte voor het verdriet achter de boosheid en frustratie. Dit geeft ruimte om los te mogen laten. Wauw, ik ben erg onder de indruk van de eerste behandeling en voel me moe omdat er zoveel gebeurd is. Jacqueline appt de dag erna hoe het met me gaat. Ik voel me zo gezien en gehoord door haar – ze geeft fantastische nazorg. Na nog 2 behandelingen merk ik niet alleen aan mezelf dat er heel veel opgelost is. Ik krijg het ook terug van mijn zoontje van 2,5 jaar die me tijdens het naar bed brengen knuffelt en zegt ‘Mama is terug’.


Ik zou iedereen die met uitdagende stukken van zichzelf aan de slag wil een Thètahealing bij Jacqueline aanbevelen. Ze is erg kundig en zorgzaam waardoor je je open durft te stellen en ze je helpt om oud zeer los te laten. Een behandeling gonst lang na; niet alleen bij jezelf maar ook in je directe omgeving – een prachtig rimpeleffect als extra cadeautje. Dank je wel, lieve Jacqueline!’

Eline, 38 jaar

‘Een paar jaar geleden is mijn leven in korte tijd helemaal omgegooid. Binnen een jaar verloor ik mijn relatie, werk en zeer geliefde huisdier. Ik ging op zoek naar een manier om hiervan te herstellen en via-via ben ik bij Jacqueline terechtgekomen. Direct tijdens mijn eerste sessie Thèta healing had ik zo’n opgelucht gevoel. Eindelijk! Een effectieve, snelle, toegankelijke en liefdevolle manier om allerhande issues op te mogen ruimen. Door de consulten met Jacqueline heb ik veel meer zelfinzicht gekregen. Ik ben me bewust geworden van ingesleten patronen en angsten en ik heb deze allemaal mogen loslaten. Dit heeft onvoorstelbaar bevrijdend gewerkt en ik sta dichter bij mezelf dan ooit.’

Samia, 38 jaar


‘Het is zo bijzonder wat Jacqueline met Thèta healing voor elkaar kan krijgen! Ik benoem altijd het voorbeeld van ‘pijn in je grote teen’.
Als ik pijn zou hebben in mijn grote teen, vraagt zij waarom ik die pijn heb. Ik heb niet te kleine schoenen, er knelt niets… Door haar inzichten als Thèta healer, kom ik er dan achter dat mijn goede vriendin die schoenen voor mij heeft gekocht, maar dat ik ze eigenlijk oerlelijk vind!
Maar waarom draag ik ze dan? Door de manier waarop Jacqueline de behandeling voorzet, komt er een antwoord: omdat ik dat niet tegen die vriendin durf te zeggen… Ik ben bang dat ze boos op mij wordt omdat ik die schoenen niet mooi vind en dat ik een vriendschap kwijtraak. Jacqueline gaat weer verder en nu blijkt dat mijn moeder vroeger heel erg boos werd, als ik iets niet mooi vond wat ik van haar had gekregen. Door dat trauma durf ik dus nooit te zeggen dat ik iets niet mooi vind!

Dan doet Jacqueline de volgende dingen: eerst haalt ze het trauma weg, daar moet ik iets uit leren – ik heb mijn les geleerd. Dan haalt ze de overtuiging weg, dat ik pijn aan mijn grote teen moet hebben, omdat ik die schoenen niet wil dragen. En vervolgens leer ik dat ik mag aangeven dat ik iets niet mooi vind, zonder dat ik bang hoef te zijn voor de reactie van een ander. Hierdoor word ik zekerder van mezelf en durf ik voor mezelf op te komen. Ik hoef die schoenen niet meer te dragen én ik hoef geen pijn meer te lijden. Uiteraard is bovenstaande een voorbeeld, maar het geeft precies weer wat er in een behandeling gebeurt. Thèta healing heeft enorm positieve gevolgen op mijn leven. Jacqueline lost niet alleen (onbewuste) problemen op – op zeer diep niveau! – ze geeft ook inzichten in je leven en hoe je met dingen om kan gaan.’

Sarah


‘Jaren geleden kreeg ik de diagnose zonneallergie en helaas moest ik daar ‘maar mee leren leven’, zeiden de artsen! Ik werkte buiten in de plantsoendienst… Toen ik Jacqueline leerde kennen, begon zij met voetreflexbehandelingen. Na 5 behandelingen in de lenteperiode kon ik de hele zomer gewoon buiten doorwerken. Ter ondersteuning was er in de jaren daarop nog wel lichttherapie op de voet nodig – 3 behandelingen. In de lente van 2014 stelde Jacqueline voor om een keer Thèta healing te doen. Ze gaf me één behandeling en daarna was ik klachtenvrij – ik heb helemaal geen behandelingen meer nodig gehad… Wonderlijk!’

Dirk-Jan, 37 jaar


‘Grote schoonmaak, hiermee vergelijk ik Thèta healing. In het verleden kreeg het gehele huis in het voorjaar een schoonmaakbeurt, kamer voor kamer. Een (boven)kamer schoonmaken maakt al het verschil. Met behulp van Thèta healing kan ik interne zaken waar ik telkens tegenaanloop – die ik op de een of andere onverklaarbare wijze niet los kan laten – opruimen. Gaat dat zo gemakkelijk? Ja! Maar net zoals het gehele huis niet in één dag schoon gemaakt kan worden, gaat dat bij Thèta healing ook stap voor stap. Het meest urgente is als eerste aan de beurt. Bewustzijn en inzicht groeien.

Ik merk dat ik bevrijd raak van angsten, overtuigingen en gewoontes die mij belemmeren op mijn levenspad. Met de hulp van Thèta healing kan ik inzien waartoe deze gediend hebben en vervolgens mag en kan het opgelost worden. Ik word wie ik bedoeld ben te zijn, en dat is heerlijk om te ervaren en te beleven.
Super fijn is dat ik op afstand van deze healingmethode gebruik kan maken. Momenteel woon ik namelijk in Frankrijk en Jacqueline in Nederland. Wat een geweldig geschenk!’

Lous, 55 jaar


‘Jaqueline heeft ervoor gezorgd dat er veranderingen in mijn lichaam plaats vonden, waarbij ze mijn scheve ruggenwervel rechtgezet heeft. Ze heeft de herinnering daarvoor vervangen door de huidige goede situatie. Hetzelfde heeft ze gedaan met mijn hoofdpijn. Die is af en toe nog wel aanwezig, maar zo veel minder dan voorheen! Daardoor hoef ik me minder vaak ziek te melden voor school en kan ik me beter concentreren – ik ben ook niet meer zo moe door de pijn.’

Sanne, 16 jaar