NIEUWS

Ik ben er weer… als nieuw!

Na een zeer verrijkende en onvergetelijke studiereis in Egypte, deel ik graag mijn enthousiasme.
We waren met een bijzonder fijne groep die vanaf dag 1 in harmonie met elkaar omging en samen hebben wij de bezichtigingen gedaan en onze bekrachtigingen en ervaringen gedeeld. De samenstelling van de groep met de diverse achtergronden heeft er voor mij voor gezorgd dat ik mijn kennis weer kon verbreden en verdiepen, een prachtige persoonlijke ontwikkelingssprong, waarvoor dank aan iedereen.

Het was een nieuwe en verrassende ervaring dat ik daar (nog) scherper en helderder waar kon nemen. Daarnaast was het energieniveau in Egypte ongekend hoog, alsof het onder een vergrootglas had gelegen. Het frappante is ook dat de tijdzones wel dóór elkaar en mét elkaar lijken te lopen. De leefwijzen van 2000 oud (ezel met karretje) en de huidige tijd inclusief internet en bus met airco, etc. Het leek wel alsof alle dimensies en universa er tegelijkertijd waren.

Ook heb ik daar kennis mogen maken met de meest zuivere en hoogfrequente oliën die je maar kan bedenken en daar heb ik een aantal flessen van meegenomen. Deze zet ik natuurlijk met alle liefde in voor mijn massages.
Met deze reis heb ik mijn ervaringen weer verbreed. Naast dat ik prachtige dingen heb gezien, is ook mijn vermogen om te kunnen voelen vele malen versterkt. In mijn consulten merk ik nu al die enorme verdieping. Mijn eigen levensenergie is enorm toegenomen en dat gun ik iedereen!


Mijn eerste beurs…

Vanwege het 2-jarig bestaan van fitnesscentrum ‘Hart for her’ in IJsselstein, werd er eind augustus een Ladies Night gehouden. Deze gezellige open avond is bestemd voor nieuwe en bestaande leden om nader kennis te maken. Als extraatje had eigenaresse Sushma een mini-beurs opgezet met standjes van lokale gezondheidspraktijken en aanverwante activiteiten. Ze vroeg of ik met een stand over Thètahealing mee wilde doen…
Oeps, even slikken want op een beurs staan, dat had ik nog nooit gedaan! Hoe leg je snel in een pitch aan een potentiële nieuwe klant uit wat Thèta healing is? Thèta moet je ervaren en ‘even’ een korte proefbehandeling is niet te doen en bovendien erg privé. Met kunst en vliegwerk heb ik in alle haast – 3 dagen voor mijn zomervakantie – extra folders geregeld, kleine attenties in de vorm van natuursteentjes ingepakt en verdere voorbereidingen getroffen om mijn stand zo mooi mogelijk aan te kleden.
Woensdag 30 augustus was het zo ver. Hoewel het geen drukke avond werd, heb ik wel nieuwe contacten gelegd. Achteraf had ik wat praktische zaken anders aan moeten pakken, maar dat is een mooi leermoment voor de volgende keer. Voorlopig heb ik ervaren dat ik veel werk in weinig tijd kan verzetten en dat ik veel meer lef heb dan ik dacht!


Even een terugblik op 2016

2016 loopt op zijn eind en dat is een mooi moment voor een kleine terugblik. Vorig jaar heb ik de beslissing genomen om mijn hart te volgen en me volledig toe te leggen op mijn praktijk, en dan met name op Thètahealing.
Ik wist niet wat dit me zou brengen maar ik heb geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling als healer en in mijn bedrijf. Daarmee heb ik mijn praktijk succesvol uitgebreid. Ik heb zoveel mooie, liefdevolle mensen mogen ontmoeten en elke dag opnieuw voldoening mogen voelen! Daarvoor ben ik iedereen die daaraan heeft bijgedragen dankbaar. Ook voor alle steun en het vertrouwen in mij.
Ik wens jou hele fijne dagen en een jaar vol liefde en vertrouwen. Geniet van het leven, pak wat het universum je te bieden heeft en geniet heerlijk van ontmoetingen en jouw ontwikkeling in 2017.


Een kijkje in mijn praktijk

Als je op de link hieronder klikt, kun je het gehele interview zien dat Martine Hauwert van het RTL4 programma ‘Mijn leven, mijn gezondheid’ in januari 2016 met mij had. Download de video (4 minuten): ThetahealingYoutubeDownload.nl


Geometrie is een waardevolle aanvulling op Thètahealing

De meeste van ons kiezen ervoor om het levenspad te volgen, zoals we doen. Daarbij laten we ons vaak belemmeren door onze ervaringen, overtuigingen, onzekerheden, vooroordelen, angsten, etc. Je kunt er ook voor kiezen om deze overtuigingen en programma’s op te schonen – net als een PC – en met Thètahealing is dat mogelijk.
Ik pas naast Thètahealing ook de Heilige Geometrie van Janosh toe in mijn praktijk. Geometrie resoneert met onze ziel: het raakt onze (diep verborgen) herinneringen aan en helpt om ons ermee in verbinding te stellen. Soms krijg ik tijdens een Thèta sessie vanuit mijn staat als healer door dat er een kaart getrokken mag worden. Terwijl mijn cliënt de kaart op zich laat inwerken, kijk ik vanuit de Thèta staat mee. Het trekken van een Geometriekaart geeft dan precies het inzicht dat nodig is om tot de kern van het probleem te komen. Door de symbolen en de uitleg van de betreffende kaart is het thema direct duidelijk. Receptoren in de hersenen gaan open, waardoor de cliënt ontvankelijker is voor de uitdagingen van dat thema. Door die activatie kan ik vanuit de Thètahealing op DNA-niveau versneld veranderingen aanbrengen en deze veranderingen zijn blijvend. Geometrie is zodoende een waardevolle aanvulling op Thètahealing!