De Heilige Geometrie

Het is verrassend hoe ik iedere keer weer in aanraking kom met nieuwe ervaringen. Ik wist al langer van het bestaan van de Heilige Geometrie, maar nu heb ik er ook persoonlijk ervaring mee…
De Heilige Geometrie, zoals grondlegger Janosh zo mooi op zijn website verwoordt, is een belangrijke sleutel om weer in contact te komen met jezelf, elkaar, de planeet en de schepping. De Heilige Geometrie slaat ook op de drie-eenheid Lichaam-Ziel-Geest. Janosh ontwierp hiervoor een reeks prachtige fantasiekaarten (hologrammen) met geometrische voorstellingen en symbolen, elk met een diepere betekenis. Door één specifieke kaart intens in je op te nemen, worden diep verborgen kennis, belevenissen en ervaringen opgewekt in je onderbewuste (zelfs op DNA niveau). Ze helpen je zo om een zuivere communicatie met de ziel op te starten. Via geometrie komt ieder bij het antwoord op zijn/haar vragen, zoals: wie ben ik, wat wil ik, waarom ben ik hier op deze aarde? Die antwoorden zijn oprecht en liggen eenvoudig verborgen in het onderbewustzijn. Om beter te begrijpen hoe het werkt, zal ik volgende keer mijn persoonlijke ervaring vertellen.